728 x 90

Автосалон Пекин 2016: Citroen наелектризира C-Elysee

    Citroen представи Е-Elysee по време на стартиралото вчера изложение в Пекин. Машината се явява електрическа версия на популярния в Китай C-Elysee, от който са продадени над 90 000 бройки в последните години. Французите не споделят всички технически детайли за колата, но все пак разбираме, че тя се задвижва от електромотор и може да измине до

    Citroen представи Е-Elysee по време на стартиралото вчера изложение в Пекин. Машината се явява електрическа версия на популярния в Китай C-Elysee, от който са продадени над 90 000 бройки в последните години.

    Французите не споделят всички технически детайли за колата, но все пак разбираме, че тя се задвижва от електромотор и може да измине до 250 километра с едно зареждане на батериите. Зареждането при стандартен режим отнема 6.5 часа, а специална ускорена функция предлага възстановяване на енергията в рамките на 30 минути.

    Засега не е ясно какви са динамичните показатели на возилото, но Citroen посочва, че то влиза в продажба скоро, когато най-вероятно ще разберем всички подробности.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт