728 x 90

Скромни промени за SEAT Leon?

    Предстоящият фейслифт на популярния SEAT Leon няма да донесе много промени по автомобила, показаха папарашки снимки на новата версия на хечбека. Първите изображения се появиха на испанската страница Deco Ches и са на Leon FR, а премиерата на обновения модел ще е на изложението в Париж през септември. На пръв поглед основната промяна е при

    Предстоящият фейслифт на популярния SEAT Leon няма да донесе много промени по автомобила, показаха папарашки снимки на новата версия на хечбека. Първите изображения се появиха на испанската страница Deco Ches и са на Leon FR, а премиерата на обновения модел ще е на изложението в Париж през септември.

    На пръв поглед основната промяна е при формата на фаровете, които вече са сходни с тези на SUV модела на SEAT – Ateca. Радиаторната решетка също е променена, но като цяло излъчването на Leon е запазено.

    Испанската марка на VW демонстрира в последно време, че фейслифтът на успешните й модели се ограничава до дребни промени, най-вече стилистични. Така беше Alhambra, най-вероятно същото ще се случи и с Leon.

    Естествено, всичко това може да се окажат само предположения, но е твърде вероятно, ако изтичането на кадри на новата версия на Leon продължи, SEAT да покаже в интернет автомобила доста преди премиерата в Париж.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт