728 x 90

Заместникът на Infiniti QX50 идва в Париж

Заместникът на Infiniti QX50 идва в Париж

Infiniti е към края на работата по следващото поколение QX50. Американският сайт motor1.com съобщава, че наследникът на малката джипка ще се появи по време на изложението в Париж по-късно тази година. Макар и до дебюта на колата да има около три месеца, официалните детайли на този етап са малко. От компанията са потвърдили, че дизайнът

Infiniti е към края на работата по следващото поколение QX50. Американският сайт motor1.com съобщава, че наследникът на малката джипка ще се появи по време на изложението в Париж по-късно тази година.

Макар и до дебюта на колата да има около три месеца, официалните детайли на този етап са малко. От компанията са потвърдили, че дизайнът на QX50 ще бъде повлиян от концепта QX Sport Inspiration, който видяхме по време на изложението в Пекин по-рано тази година.

QX50 ще бъде изключително важен модел за бранда. Към момента над 60 процента от продажбите на марката по света идват от SUV-та, като компактният сегмент продължава да намира нови и нови клиенти. Именно там ще се позиционира изцяло новата машина.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт