728 x 90

Автосалон Париж 2016: Обновиха Hyundai i10

Автосалон Париж 2016: Обновиха Hyundai i10

Hyundai освежи най-малкия си модел i10 точно навреме за изложението в Париж, което ще се проведе след малко повече от месец. Корейците са запазили почти непроменено излъчването на автомобила, но все пак са придали "по-младежки" вид на мъника. Най-отчетливата промяна в предната част е добавянето на кръгли дневни светлини с LED технология. Подобни светлини, но

Hyundai освежи най-малкия си модел i10 точно навреме за изложението в Париж, което ще се проведе след малко повече от месец. Корейците са запазили почти непроменено излъчването на автомобила, но все пак са придали "по-младежки" вид на мъника.

Най-отчетливата промяна в предната част е добавянето на кръгли дневни светлини с LED технология. Подобни светлини, но за мъгла, са се появили и отзад, а борните и в двата края на автомобила са с нов дизайн.

В интериора обстановката е позната, като основна новост е подобрената инфотейнмънт система, която вече поддържа свързаност с Apple CarPlay и Android Auto. Колата вече ще се оборудва и със системите Front Collision Warning System (FCWS) и Lane Departure Warning System (LDWS).

Задвижването все още е поверено на 1.0 или 1.2 бензинови мотори, които изпращат мощността си до предните колела посредством 5-степенна механична или 4-степенна автоматична скоростни кутии. Продажбите започват преди края на годината.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт