728 x 90

Автосалон Париж 2016: Трето поколение Hyundai i30

Hyundai представи онлайн третото поколение на компактния си модел i30 – само няколко седмици преди официалния дебют на машината в Париж в началото на октомври. Голямата новина тук, освен обновения дизайн отвътре и отвън, е чисто новият 1.4-литров турбо бензинов мотор с мощност от 138 к.с. Освен него, клиентите в Европа ще могат да изберат

Hyundai представи онлайн третото поколение на компактния си модел i30 – само няколко седмици преди официалния дебют на машината в Париж в началото на октомври.

Голямата новина тук, освен обновения дизайн отвътре и отвън, е чисто новият 1.4-литров турбо бензинов мотор с мощност от 138 к.с. Освен него, клиентите в Европа ще могат да изберат и атмосферна версия на агрегата с 98 к.с., както и 1.0 турбо със 118 к.с.

Феновете на дизела имат възможността да изберат от 1.6 мотор във версии с 94 к.с., 109 к.с. и 134 к.с. В зависимост от избора на агрегат, достъпните скоростни кутии са 6-степенна ръчна и 7-степенен автоматик.

Огромно подобрение има и в интериора на колата, който и до този момент беше добре оформен. Откриваме изцяло нов дизайн с доминиращ централен екран за инфотейнънт системата, както и изчистена централна конзола.

Новият i30 е разработен в дизайнерските и инженерни центрове на Hyundai е Европа и ще влезе в продажба на континента от началото на следващата година.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт