728 x 90

Автосалон Париж 2016: Европейски дебют за Renault Koleos

Автосалон Париж 2016: Европейски дебют за Renault Koleos

Renault използва домашното си изложение в Париж, за да представи пред европейска аудитория второто поколение на модела си Koleos, който застава на върха на 4х4 гамата на марката. На практика, машината се базира изцяло на Nissan X-Trail, но предлага коренно различна визия и излъчване. Във френската столица Renault е изложил флагманския си модел Initiale Paris.

Renault използва домашното си изложение в Париж, за да представи пред европейска аудитория второто поколение на модела си Koleos, който застава на върха на 4х4 гамата на марката.

На практика, машината се базира изцяло на Nissan X-Trail, но предлага коренно различна визия и излъчване. Във френската столица Renault е изложил флагманския си модел Initiale Paris.

Това ниво на оборудване добавя екстри като кожа Nappa, Bose аудио система, LED фарове, 19-цолови лети джанти, R-Link 2 инфотейнмънт система с голям сензитивен екран и други.

Според създателите на автомобила, голям негов плюс е вътрешното пространство, което е водещо за класа, в който влизат още модели като Ford Edge, Kia Sorento и Hyundai Santa Fe.

Моделът вече се продава в Китай, като скоро предстои лансирането му и на Стария континент. Освен тук, Koleos ще се продава в още 79 страни по целия свят.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт