728 x 90

Автосалон Париж 2016: Ssangyon LIV-2 преди серийния Rexton

Южнокорейският производител Ssangyong представи концептуалната си разработка LIV-2 по време на изложението в Париж. Студията ще послужи за база на следващото поколение Rexton, което се очаква на пазара към края на 2017 година или началото на 2018 г. Ако машината ви изглежда относително позната, причината за това е, че тя е еволюция на предишен концепт

Южнокорейският производител Ssangyong представи концептуалната си разработка LIV-2 по време на изложението в Париж. Студията ще послужи за база на следващото поколение Rexton, което се очаква на пазара към края на 2017 година или началото на 2018 г.

Ако машината ви изглежда относително позната, причината за това е, че тя е еволюция на предишен концепт – LIV-1 от 2013 г. Откриваме същите мускулести линии, като някои от основните елементи в дизайна са променени.

Отпред, например, имаме нова и по-изразителлна радиаторна решетка, както и нова графика за светлините.

В интериора компанията е поставила четири отделни седалки, като фокусът пада върху пътниците на втория ред. Там има няколко дисплея, от които може да се контролира на практика всичко по автомобила.

Изненадващо за концепт, задвижването на LIV-2 идва от 2.2-литров дизелов двигател. Има и версия с 2.0 турбо бензин, като и двете използват 7-степенна автоматична скоростна кутия с два съединителя от Mercedes-Benz.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт