728 x 90

Автосалон Ел Ей 2016: Mercedes-Maybach S650 Cabriolet

Автосалон Ел Ей 2016: Mercedes-Maybach S650 Cabriolet

Mercedes-Maybach представи първия си кабриолет по време на изложението в Лос Анджелис. Всъщност, премиерата на возилото се състоя в къща в Бевърли Хилс на стойност 16 милиона долара в навечерието преди откриването на салона. Най-луксозният кабриолет на Daimler има интериор, който трябва да създава усещане за комфорта на супер луксозна яхта – и именно заради

Mercedes-Maybach представи първия си кабриолет по време на изложението в Лос Анджелис. Всъщност, премиерата на возилото се състоя в къща в Бевърли Хилс на стойност 16 милиона долара в навечерието преди откриването на салона.

Най-луксозният кабриолет на Daimler има интериор, който трябва да създава усещане за комфорта на супер луксозна яхта – и именно заради това всички панели и детайли са покрити с луксозна кожа.

Разбира се, почти всеки един елемент от кабината е бил преработен, когато возилото е било проектирано на базата на Mercedes S65. Това включва обезшумяване, уплътнения, материали и т.н.

От модела ще бъдат произведени само 300 бройки, като 75 от тях ще бъдат продадени в САЩ. Цената за Европа ще е около 300 000 евро, а зад Океана – около 350 000 долара.

Задвижването идва от V12 мотор с 621 к.с., който успява да изстреля луксозния кабриолет от покой до 100 км/ч в рамките на четири секунди. Максималната скорост е електронно ограничена на 250 км/ч.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт