728 x 90

Следващият Volvo XC60 идва в Женева?

Следващият Volvo XC60 идва в Женева?

Актуалното първо поколение на Volvo XC60 е на пазара през последните над осем години, като нуждата от негов наследник е очевидна. Именно затова, шведската марка готви дългоочаквана премиера по време на изложението в Женева идната пролет. Информацията все още не е официално потвърдена, но AutoExpress се позовава на "сигурни източници" и гарантира за достоверността й.

Актуалното първо поколение на Volvo XC60 е на пазара през последните над осем години, като нуждата от негов наследник е очевидна. Именно затова, шведската марка готви дългоочаквана премиера по време на изложението в Женева идната пролет.

Информацията все още не е официално потвърдена, но AutoExpress се позовава на "сигурни източници" и гарантира за достоверността й. Ако наистина британците са прави, то Volvo би трябвало да се намира във финалните етапи на тестване на новия си кросоувър.

Машината ще се базира на скъсена версия на платформата SPA, която стои в основата на актуалните модели на фирмата – S90, V90 и XC90. Екстериорът и интериорът ще са повлияни именно от флагманите в гамата на Volvo, като е възможно да видим и различни новости спрямо изредените.

Сигурно е, че колата няма да получи 6-цилиндрови предложения за задвижване, тъй като шведите поеха политика на използване изключително и само на 4-цилиндрови мотори в новите си модели.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт