728 x 90

Автосалон Детройт 2017: Дебют за Infiniti QX50?

Автосалон Детройт 2017: Дебют за Infiniti QX50?

Infiniti ще продължи инвазията си в сектора на високопроходимите автомобили с новия QX50, който ще се появи на изложението в Детройт в началото на следващата година. Все още не се знае дали моделът ще бъде в концептуална или серийна форма, но Automotive News съобщава, че той ще се базира на QX Sport Inspiration, който видяхме в

Infiniti ще продължи инвазията си в сектора на високопроходимите автомобили с новия QX50, който ще се появи на изложението в Детройт в началото на следващата година.

Все още не се знае дали моделът ще бъде в концептуална или серийна форма, но Automotive News съобщава, че той ще се базира на QX Sport Inspiration, който видяхме в две версии – една в Китай през пролетта и една в Париж през есента.

Когато серийната разработка стигне до пазара, най-вероятно тя ще се предлага с 2.0-литров турбо бензинов мотор, какъвто се предлага и за останалите модели на японската премиум марка.

За Америка се предвижда и 3.0 турбо, а европейските клиенти ще получат 1.6 дизел от портфолиото на алианса Renault-Nissan.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт