728 x 90

Автосалон Женева 2017: VW Arteon е по-секси братът на Passat

Автосалон Женева 2017: VW Arteon е по-секси братът на Passat

Само няколко дена ни делят от официалната премиера на наследника на Volkswagen CC – Arteon ще се появи в началото на следващия месец на изложението в Женева. Немците разпространиха първите предварителни изображения за модела, които разкриват, че той ще остане до голяма степен верен на концепта Sport Coupe Concept GTE, който го предшества. На практика, дизайнът

Само няколко дена ни делят от официалната премиера на наследника на Volkswagen CC – Arteon ще се появи в началото на следващия месец на изложението в Женева.

Немците разпространиха първите предварителни изображения за модела, които разкриват, че той ще остане до голяма степен верен на концепта Sport Coupe Concept GTE, който го предшества.

На практика, дизайнът на двете машини не се различава особено много, като може би само малка част от дребните детайли ще бъдат променени за серийния модел.

Разбира се, возилото ще бъде изградено на платформата MQB, която е модулна и се използва от почти всички останали представители на Volkswagen Group. Очаква се двигателите да са идентични на тези при Passat, като фокусът тук ще падне върху по-силните агрегати.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт