728 x 90

Автосалон Женева 2017: Renault вади "електрическа изненада"

Автосалон Женева 2017: Renault вади "електрическа изненада"

Подготовката на Renault за изложението в Женева продължава. На салона в Швейцария французите ще покажат европейските версии на Alaskan и Koleos, както и "електрическа изненада". На този етап не знаем какво точно визира марката – дали сериен модел или концепт, предшестващ бъдеща кола за масово производство. Миналата година станаха ясни плановете на марката да пусне

Подготовката на Renault за изложението в Женева продължава. На салона в Швейцария французите ще покажат европейските версии на Alaskan и Koleos, както и "електрическа изненада".

На този етап не знаем какво точно визира марката – дали сериен модел или концепт, предшестващ бъдеща кола за масово производство. Миналата година станаха ясни плановете на марката да пусне достъпна електрическа машина и може би изненадата за Женева ще е свързана точно с този проект.

Dacia, марка собственост на Renault, ще използва изложението в Женева да покаже новия Logan MCV Stepway, a спортният бранд Alpine най-накрая ще демонстрира серийната си спортна кола.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт