728 x 90

Автосалон Женева 2017: Volvo подсказва за XC60

Автосалон Женева 2017: Volvo подсказва за XC60

Тийзърът, разпространен от Volvo преди дебюта на новия XC60 на автомобилния салон в Женева през март показва, че моделът ще следва дизайнерския език, използван при по-големия XC90. XC60 получава почти същата радиаторна решетка, както и фаровете тип „Чука на Тор”, които се превърнаха в запазена марка на новите модели на Volvo. От компанията все още

Тийзърът, разпространен от Volvo преди дебюта на новия XC60 на автомобилния салон в Женева през март показва, че моделът ще следва дизайнерския език, използван при по-големия XC90. XC60 получава почти същата радиаторна решетка, както и фаровете тип „Чука на Тор”, които се превърнаха в запазена марка на новите модели на Volvo.

От компанията все още не публикуват информация относно данните на XC60, както и други илюстрации, но лесно може да се предположи, че освен дизайна, по-малкият модел ще наследи и пропорциите на XC90.

XC90 се превърна в голям пазарен успех за Volvo, като продажбите на кросоувъра през 2016 година постигнаха увеличение с 125%. Точно XC90 има решаващ принос за рекордната година на Volvo – 6,2% увеличение на продажбите в световен мащаб до 534 000 бройки. Премиерата на новия XC60 е на 7 март, а по-късно тази година ще се появи още един кросоувър – компактният XC40.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт