728 x 90

Автосалон Женева 2017: 7 Crossback е новият флагман на DS

Автосалон Женева 2017: 7 Crossback е новият флагман на DS

DS се готви да покаже изцяло новия си луксозен SUV автомобил 7 Crossback на изложението в Женева през следващата седмица. Возилото има премиум излъчване и концепция и ще се противопоставя на машини като Audi Q5. Колата може да се похвали с почти всички най-актуални технологии в автомобилната индустрия, като динамични LED светлини и LED задни

DS се готви да покаже изцяло новия си луксозен SUV автомобил 7 Crossback на изложението в Женева през следващата седмица. Возилото има премиум излъчване и концепция и ще се противопоставя на машини като Audi Q5.

Колата може да се похвали с почти всички най-актуални технологии в автомобилната индустрия, като динамични LED светлини и LED задни светлини, асистенти за шофьора, нощен режим на виждане, автоматично паркиране и, може би най-важното, полу-автономни функции.

Като част от моделната гама е предвиден и хибрид със системна мощност от 300 к.с., който използва 8-степенна автоматична скоростна кутия, за да предаде силата до колелата. Системата използва бензинов турбо мотор с 200 к.с., както и два електромотора, подпомагащи работата на ДВГ.

Семейството от двигатели включва още няколко турбо бензинови и дизелови агрегати, като мощността достига до 225 к.с. Дизелите предлагат до 180 к.с.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт