728 x 90

Автосалон Женева 2017: Лек фейслифт за Renault Captur

Автосалон Женева 2017: Лек фейслифт за Renault Captur

Най-добре продаваният субкомпактен SUV на Стария континент, Renault Captur, ще получи леко обновление, което ще видим по време на изложението в Женева следващата седмица.  Подобренията не са много, но имат за цел да продължат добрата кариера на модела в Европа. Достъпни срещу допълнително доплащане сега ще бъдат изцяло LED фарове, както и стъклен панорамен покрив

Най-добре продаваният субкомпактен SUV на Стария континент, Renault Captur, ще получи леко обновление, което ще видим по време на изложението в Женева следващата седмица. 

Подобренията не са много, но имат за цел да продължат добрата кариера на модела в Европа. Достъпни срещу допълнително доплащане сега ще бъдат изцяло LED фарове, както и стъклен панорамен покрив – екстри, които не бяха налични до този момент.

Освен това, в предната час на кросоувъра вече може да бъде открита нова хромирана лайстна и LED дневни светлини с формата на буквата C – по подобие на по-големите джипки от семейството Kadjar и Koleos.

Промени под предния капак няма, като там ще продължат да се монтират 0.9- и 1.2-литрови бензинови мотори, както и класическия 1.5 дизел с означение dCi.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт