728 x 90

Автосалон Женева 2017: Второ поколение на Opel Insignia

Освен Crossland X, Opel представи в Женева и второто поколение на популярния си модел от средния клас Insignia, като дебют прави и комбито Insignia Sports Tourer. Новите модели се предлагат със системата OnStar Personal Assistant, а с дебюта на втората генерация на Insignia Opel дава началото и програмата Opel Exclusive. Става въпрос за подразделение, което

Освен Crossland X, Opel представи в Женева и второто поколение на популярния си модел от средния клас Insignia, като дебют прави и комбито Insignia Sports Tourer.

Новите модели се предлагат със системата OnStar Personal Assistant, а с дебюта на втората генерация на Insignia Opel дава началото и програмата Opel Exclusive. Става въпрос за подразделение, което се занимава с персонализирането на автомобилите според желанията на купувачите. Сред предложенията на Opel Exclusive е и изборът на „неограничен брой цветове” за избрания от купувача Insignia, а сформирането на такъв екип е повече от интересно решение за производител на масови автомобили като Opel.

Предложенията на Opel Exclusive ще са на отделно място в шоурумите на компанията, като с помощта на 4К презентации и виртуална реалност, клиентите ще могат да избират по-интересни джанти, орнаменти за интериора, кожени тапицерии и т.н.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт