728 x 90

Автосалон Женева 2017: Ново поколение Suzuki Swift

След 5.4 милиона продажби в последните 12 години, Suzuki Swift получи заслужено ново поколение. Возилото бе представено в Женева, като идва с по-леко тегло, малко по-големи размери и по-икономични агрегати. Японският мъник идва с леко позната визия, като дори производителят признава, че е запазил част от основните линии непроменени спрямо предшественика. Въпреки това, колата е

След 5.4 милиона продажби в последните 12 години, Suzuki Swift получи заслужено ново поколение. Возилото бе представено в Женева, като идва с по-леко тегло, малко по-големи размери и по-икономични агрегати.

Японският мъник идва с леко позната визия, като дори производителят признава, че е запазил част от основните линии непроменени спрямо предшественика. Въпреки това, колата е малко по-широка и стои малко по-ниско до асфалта, като по-ниската позиция на седене осигурява и малко повече пространство за главите.

Задвижването идва от 1.0-литров турбо мотор със 115 к.с. или 1.2-литров агрегат с атмосферно пълнене и по-скромните 90 к.с. Вторият мотор може да се куплира с полу-хибридна система, която намалява разхода на гориво и емисиите на СО2 до под 100 грама за километър.

Версиите с 1.2 мотор могат да се оборудват и с опционално задвижване на четирите колела. Механизмът идва от предишното поколение, но предлага оптимизиран контрол на силата между двете оси в зависимост от сцепление с пътя.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт