728 x 90

Утре започва мото изложението в София

Утре започва мото изложението в София

Утре, 24 март, започва второто мотоциклетно изложение Moto Expo в Sofia Ring Mall. То ще продължи до 2 април, а посетителите ще могат да видят близо 200 машини, 40 от които премиерни за България. Входът, както миналата година, е свободен. По време на изложението в продажба ще бъде и единственият каталог на мотоциклетите в продажба у

Утре, 24 март, започва второто мотоциклетно изложение Moto Expo в Sofia Ring Mall. То ще продължи до 2 април, а посетителите ще могат да видят близо 200 машини, 40 от които премиерни за България. Входът, както миналата година, е свободен. По време на изложението в продажба ще бъде и единственият каталог на мотоциклетите в продажба у нас – издание на мото портала MotoNews.bg, който е и официален медиен партньор на изложението.

На Moto Expo 2017 най-новите си модели ще покажат почти всички световни производители на мотоциклети и скутери. Сред тях са Aprilia, BMW, Ducati, Ducati Scrambler, Gilera, Honda, Husqvarna, Kawasaki, КТМ, Kymco, MotoGuzzi, MV Agusta, Peugeot, Piaggio, Vespa, Yamaha и QUADRO (швейцарска марка, която ще бъде представена за първи път официално в България). В рамките на изложението, посетителите ще откирят и многообразие от специализирана екипировка, аксесоари и резервни части, а също и различни велосипеди. 

Moto Expo 2017 ще премине под мотото „Сподели пътя“ – кампания за безопасност и толерантност между всички участници в движението. Целта й е да се намалят инцидентите и черната статистика, чиито най-чести жертви са именно мотоциклетистите и велосипедистите. Партньори в „Сподели пътя“ са и МВР и БЧК, които ще вземат активно участие в изложението от 24 март до 2 април, като представители на институциите ще направят практически демонстрации за реакция в различни ситуации на пътя и ще предоставят информация с ценни съвети за безопасност.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт