728 x 90

Куп брандове – аут от изложението във Франкфурт

Куп брандове – аут от изложението във Франкфурт

Организаторите на тазгодишното изложение във Франкфурт потвърдиха информацията, че редица автомобилни марки няма да присъстват. Сред тях са Peugeot, DS, FIAT, Jeep, Alfa Romeo, Nissan и Infiniti. Засега не са налични официални изявления от самите брандове, но според организаторите, причината за отсъствието им ще бъде промяна в маркетинговата политика. Напоследък все повече производители предпочитат да

Организаторите на тазгодишното изложение във Франкфурт потвърдиха информацията, че редица автомобилни марки няма да присъстват.

Сред тях са Peugeot, DS, FIAT, Jeep, Alfa Romeo, Nissan и Infiniti. Засега не са налични официални изявления от самите брандове, но според организаторите, причината за отсъствието им ще бъде промяна в маркетинговата политика.

Напоследък все повече производители предпочитат да пренасочат парите си за реклама към уеб пространството и социалните медии, вместо да трошат милиони по големите изложения.

Освен това, един от новите похвати за промоция е представянето на нови модели чрез специални събития с малък брой подбрани клиенти.

Според Automotive News, Ford и Volvo също няма да са във Франкфурт.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт