728 x 90

Автосалон Ню Йорк 2017: Infiniti показва новия си голям SUV

Автосалон Ню Йорк 2017: Infiniti показва новия си голям SUV

Infiniti ще представи на изложението в Ню Йорк концептуалния QX80 Monograph, който е предшественик на серийната версия на QX. Изложението започва в петък и продължава до 27 април. Прототипът е създаден от дизайнерското студио на Infiniti в Ацуги, Япония, а оформлението на QX Monograph е изцяло в стила на прототипа QX Sport Inspiration, който дебютира

Infiniti ще представи на изложението в Ню Йорк концептуалния QX80 Monograph, който е предшественик на серийната версия на QX. Изложението започва в петък и продължава до 27 април.

Прототипът е създаден от дизайнерското студио на Infiniti в Ацуги, Япония, а оформлението на QX Monograph е изцяло в стила на прототипа QX Sport Inspiration, който дебютира през 2016 година на салона в Пекин.

„Monograph показва направлението, в което ще се развива сегмента на премиум кросоувърите”, се казва в съобщението на Infiniti преди откриването на салона в Ню Йорк.

Следващото поколение на големия SUV QX80 няма да се предлага с 8-цилиндров двигател, а на негово място идва 6-цилиндров мотор с турбо, който сега присъства при седана Q50 и купето Q60. Този двигател се предлага в два варианта на мощност – 300 и 405 конски сили.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт