728 x 90

Нов I.D. концепт от Volkswagen

Нов I.D. концепт от Volkswagen

Volkswagen ще използва изложението във Шанхай, за да покаже на автомобилната общественост третия концепт от серията I.D. След като вече видяхме оригиналния I.D., както и I.D. Buzz, е време за нова студия от линията, която ще приеме формата на модерен купе-SUV. Машината ще използва изцяло електрическо задвижване, като то ще се осигурява от всички четири

Volkswagen ще използва изложението във Шанхай, за да покаже на автомобилната общественост третия концепт от серията I.D. След като вече видяхме оригиналния I.D., както и I.D. Buzz, е време за нова студия от линията, която ще приеме формата на модерен купе-SUV.

Машината ще използва изцяло електрическо задвижване, като то ще се осигурява от всички четири колела. Предвиждат се и автономни функции, с каквито можеха да се похвалят и предишните два концепта I.D.

Все още няма конкретни детайли по отношение на максималния пробег с едно зареждане на батериите, но множество сайтове съобщават, че тази цифра ще гравитира около кота 500.

Единствения тийзър към този момент разкрива, че в задната част ще видим диодни стоп светлини, които достигат чак до центъра на капака и поставената там емблема на марката.

Очаква се до края на годината да видим още един I.D. концепт, който ще предшества серийна електрическа спортна кола.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт