728 x 90

Автосалон Ню Йорк 2017: Специална серия Nerissimo на Maserati Ghibli

Maserati представи на автомобилния салон в Ню Йорк специалната версия на Ghibli – Nerissimo, което от италиански бихме могли да преведем като „екстремно черен”. Автомобилите от серията Nerissimo се отличават с 20-инчови лети джанти, черни дръжки на вратите, черна радиаторна решетка, черни елементи от тапицерията в интериора и т.н. Идеята е повече от ясна, нали?

Maserati представи на автомобилния салон в Ню Йорк специалната версия на Ghibli – Nerissimo, което от италиански бихме могли да преведем като „екстремно черен”.

Автомобилите от серията Nerissimo се отличават с 20-инчови лети джанти, черни дръжки на вратите, черна радиаторна решетка, черни елементи от тапицерията в интериора и т.н. Идеята е повече от ясна, нали?

В списъка с промените влизат още приятни изненади: спортни педали, червени спирачни апарати, спортни седалки и спортен волан. Част от серийното оборудване е системата за предупреждение за наличието на друг автомобил или превозно средство в сляпата зона на видимост на водача, паркинг сензори отпред и отзад, както и дистанционно стартиране на двигателя. А версиите Ghibli S и Chibli S Q4 във вариант Nerissimo ще получат и стерео уредба Harmon Kardon.

Производствената серия Nerissimo включва 450  коли, а всяка една от тях ще получи уникален номер, закрепен на централната конзола.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт