728 x 90

Франкфурт 2017: Френско-немски нюанси в щанда на Opel

Франкфурт 2017: Френско-немски нюанси в щанда на Opel

Опел ще представи следващия месец на Автосалон Франкфурт 2017 (14-24 септември) за пръв път пред публика новите си модели Grandland X и Insignia GSi. С новото бранд кредо "Бъдещето е на всички" / “The future is everyone’s” Opel заедно с PSA се стреми да стане истински Европейски шампион. Субкомпактният кросоувър Opel Grandland X е интересен

Опел ще представи следващия месец на Автосалон Франкфурт 2017 (14-24 септември) за пръв път пред публика новите си модели Grandland X и Insignia GSi. С новото бранд кредо "Бъдещето е на всички" / “The future is everyone’s” Opel заедно с PSA се стреми да стане истински Европейски шампион.

Субкомпактният кросоувър Opel Grandland X е интересен преди всичко с това, че се базира върху платформата EMP2, използвана в новия "братовчед" Peugeot 3008 и редица други модели от Пежо и Ситроен. Световна премиера номер 2 от Опел на Франкфурт – новата Insignia GSi, и номер 3 – новата Insignia Country Tourer, ще развълнуват истински посетителите на немския автосалон.

Докато Insignia GSi е истинска спортна машина за ценители, Country Tourer ще се хареса на феновете на Insignia, които предпочитат стилното, практично комби с впечатляващ външен вид. И двете коли са оборудвани с интелигентна система за задвижване на всички колела – уникална в този сегмент. А индивидуалистите сред любителите на Opel ще се радват да чуят, че се въвежда и изключителния концептуален пакет за персонализация Opel Exclusive.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт