728 x 90

Renault Symbioz показва автономното бъдеще (ОБНОВЕНА С ВИДЕО)

    Renault ще представи на изложението във Франкфурт този месец концепта Symbioz, който ще ни покаже как ще изглежда бъдещето с автономни и напълно свързани един друг автомобили. От компанията обясниха, че Symbioz е възможност за Renault да изследва „автономната, електрическа и свързана мобилност в бъдеще време”. Renault показа и кадър на концепта, но още информация

    Renault ще представи на изложението във Франкфурт този месец концепта Symbioz, който ще ни покаже как ще изглежда бъдещето с автономни и напълно свързани един друг автомобили. От компанията обясниха, че Symbioz е възможност за Renault да изследва „автономната, електрическа и свързана мобилност в бъдеще време”. Renault показа и кадър на концепта, но още информация за него трябва да се очаква при дебюта му на 12 септември.

    Името на концепта идва от гръцката дума sumbiosis (симбиоза или съвместен живот), като последната буква е сменена с Z, за да се покаже, че става въпрос за електрическата технология на Renault – Z.E, която задвижва автомобила. За последната една година Symbioz ще е третият важен концепт, представен от компанията на големи изложения, като Renault се готви да представи нов цикъл модели, създадени под ръководството на главния дизайнер на марката Лорънс ван ден Акер.

    Преди това дебютираха GT концептът Trezor – в Париж миналата есен и RS 2027 Vision – интерпретация на бъдещото развитие на Формула 1, като световната премиера на концепта беше в Шанхай през април. Освен това, в Женева тази година, Renault показа и концептуалния Zoe e-Sport, който предизвика силен отзвук и натиск да започне серийното му производство.

    Renault вече постигна пълен редизайн на гамата си с Ван ден Акер, който дойде в компанията през 2009 година от Mazda. Цикълът стартира през 2012 с дебюта на четвъртото поколение на Clio, в което намериха място елементи от концепта DeZir от 2010 година. А финал на този цикъл слага лансирането на второто поколение на луксозния SUV Koleos.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт