728 x 90

Официално: Уникален салон в хиперколата Mercedes-AMG Project One

    Подразделението на Даймлер Mercedes-AMG публикува нов тийзър от хиперколата Project One. Този път на снимката за пръв път е показан част от салона на супер автомобила. Автор на фотографията, която бе разпространена от фейсбук профила на компанията, е шефът на Mercedes-AMG Тобиас Моерс. Съдейки по изображението, хипер автомобилът ще получи напълно цифровизиран приборен панел и

    Подразделението на Даймлер Mercedes-AMG публикува нов тийзър от хиперколата Project One. Този път на снимката за пръв път е показан част от салона на супер автомобила.

    Автор на фотографията, която бе разпространена от фейсбук профила на компанията, е шефът на Mercedes-AMG Тобиас Моерс. Съдейки по изображението, хипер автомобилът ще получи напълно цифровизиран приборен панел и голям сензорен дисплей.

    Премиерата на Mercedes-AMG Project One е предвидена за следващата седмица – по време на Автосалон Франкфурт 2017. Хиперколата ще бъде произведена в лимитиран тираж от 275 екземпляра, всеки от които ще струва 2,27 млн. евро.

    Супер автомобилът ще получи хибридна силова установка с 1,6-литров бензинов V6 турбо мотор. Сега такъв двигател се монтира в болида от Формула 1 F1 W07 Hybrid. Мощността на агрегата е 748 конски сили.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт