728 x 90

Автосалон Франкфурт 2017: Mercedes EQ A е стилен хечбек

Автосалон Франкфурт 2017: Mercedes EQ A е стилен хечбек

Mercedes-Benz ще представи следващата стъпка в развитието на електрическите си автомобили чрез концепта EQ A, който ще видим в рамките на изложението във Франкфурт следващата седмица. Досега имахме възможност да видим само части от машината, но немците разпространиха и първият цялостен изглед, макар и дело на компютърна програма. По размерите си, автомобилът се доближава до

Mercedes-Benz ще представи следващата стъпка в развитието на електрическите си автомобили чрез концепта EQ A, който ще видим в рамките на изложението във Франкфурт следващата седмица.

Досега имахме възможност да видим само части от машината, но немците разпространиха и първият цялостен изглед, макар и дело на компютърна програма.

По размерите си, автомобилът се доближава до B-Class, а от конкуренцията застава плътно до Tesla Model 3 и BMW i3. Дизайнът е приятно премерен за концепт, което ни навежда на мисълта, че визията на серийният модел ще бъде доста близка.

Отново от Mercedes не разпространяват информация за задвижването на концепта, но е ясно, че то ще бъде изцяло електрическо. Предстои да станат ясни всички детайли през следващата седмица.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт