728 x 90

Автосалон София 2017: Новият Volvo XC60 вече е в София

Автосалон София 2017: Новият Volvo XC60 вече е в София

Volvo демонстрира скандинавския премиум стил с второто поколение на кросоувъра XC60, който дебютира на Автосалон София 2017. Моделът впечатлява с атлетичен силует, луксозен скандинавски интериор, функционален салон и богата гама мощни, но екологични двигатели. Новото попълнение при шведите има всички качества да се пребори със силната конкуренция в премиум сегмента. Луксът в салона е подчертан

Volvo демонстрира скандинавския премиум стил с второто поколение на кросоувъра XC60, който дебютира на Автосалон София 2017. Моделът впечатлява с атлетичен силует, луксозен скандинавски интериор, функционален салон и богата гама мощни, но екологични двигатели. Новото попълнение при шведите има всички качества да се пребори със силната конкуренция в премиум сегмента. Луксът в салона е подчертан от комбинацията на фино дърво и алуминий, а осветлението е поверено на светодиоди.

Показанията на уредите се изписват на 12,3-инчов дисплей с течни кристали с променлива конфигурация. Данните могат да бъдат проектирани и върху предното стъкло. Централният панел е ориентиран към водача. По-голямата част от него е заета от 9,5-инчовият вертикален сензорен екран на мултимедийна система във вид на таблет. 

Аудиосистемата от Bowers & Wilkins осигурява кристален звук, благодарение на високоговорителите и субуфер с вентилация. Предните седалки са меки и удобни, но в същото време е подобрена и тяхната странична опора. Има функции за отопление, охлаждане и дори масаж.

Цените на новото Volvo XC60 започват от 90 790 лева за модела D4 2.0 AWD, а най-скъпият хибриден вариант T8 2.0T AWD започва от 126 870 лева и достига до 153 000 лв.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт