728 x 90

Автосалон Ел Ей 2017: Infiniti загатва за нов модел

Автосалон Ел Ей 2017: Infiniti загатва за нов модел

Infiniti разпространи първо изображение от чисто нов свой модел, който ще видим по време на автомобилния салон във Лос Анджелис в края на следващата седмица. Засега от компанията пазят в тайна самоличността на колата, но най-вероятно това ще бъде нов QX50. Все пак, Infiniti обещава "първокласни иновативни технологии, изключителен дизайн и водещо в своя клас

Infiniti разпространи първо изображение от чисто нов свой модел, който ще видим по време на автомобилния салон във Лос Анджелис в края на следващата седмица.

Засега от компанията пазят в тайна самоличността на колата, но най-вероятно това ще бъде нов QX50. Все пак, Infiniti обещава "първокласни иновативни технологии, изключителен дизайн и водещо в своя клас интериорно пространство." 

Сегашният модел QX50 е в продажба вече доста години и се нуждае от цялостно обновление. Прототипи на модела вече бяха заснети на няколко пъти по време на тестове, показвайки, че компактната джипка ще бъде сериозно изменена по своята форма.

Когато серийната разработка стигне до пазара, най-вероятно тя ще се предлага с 2.0-литров турбо бензинов мотор, какъвто се предлага и за останалите модели на японската премиум марка. За Америка се предвижда и 3.0 турбо, а европейските клиенти ще получат 1.6 дизел от портфолиото на алианса Renault-Nissan.

Предвижда се също така и монтирането на интересния 2.0 VC-T двигател на марката. Революционното тук е възможността на двигателя да променя своята компресия от 8:1 до 14:1. Това се реализира посредством автоматична система, която регулира хода на буталото.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт