728 x 90

Автосалон Ел Ей 2017: Дебют за Range Rover SVAutobiography

Автосалон Ел Ей 2017: Дебют за Range Rover SVAutobiography

Малко преди началото на автомобилното изложение в Лос Анжелис компаниите вече представят в интернет моделите, които ще покажат в Калифорния. Land Rover не прави изключение и показа най-скъпия си модел – Range Rover SVAutobiography, който в Лос Анжелис ще дебютира във вариант с дълга база. Луксозният SUV модел беше модернизиран за моделната 2018 година и

Малко преди началото на автомобилното изложение в Лос Анжелис компаниите вече представят в интернет моделите, които ще покажат в Калифорния. Land Rover не прави изключение и показа най-скъпия си модел – Range Rover SVAutobiography, който в Лос Анжелис ще дебютира във вариант с дълга база.

Луксозният SUV модел беше модернизиран за моделната 2018 година и се отличава с впечатляващо пространство за краката на пътуващите отзад – над 1,2 метра. Но що се отнася до промените в дизайна, то те са сходни като при останалите осъвременени модели на Range Rover и най-точното определение за тях е „дискретни”.

В интериора място намира леко променения дизайн на изключително удобни кресла, които са като заети от първа класа на авиокомпания и облегалките им могат да се накланят с 40% назад.

За пътуващите отзад е измислено ново облекчение – те вече няма нужда да се пресягат, за да затворят вратата, достатъчно е да се натисне един бутон и вратата се затваря автоматично, благодарение на новото й електрическо задвижване. С такова задвижване са и облегалките на седалките, както и подът на багажника.

Пасажерите отзад получават и нови 10-инчови тъчскрийн дисплеи, отопление на седалките, функция за масаж и дори хладилник, разположен между задните седалки.

Луксозният SUV с дългото име получава и plug-in хибридно задвижване, при което пробегът само на електричество достига 50 километра, а общата мощност заедно с тази на V8 двигателя с компресор вече е 565 конски сили.

За момента са известни цените на новия Range Rover SVAutobiography само за Великобритания, като там моделът ще се предлага на цени от 167 850 до 177 030 лири.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт