728 x 90

Автосалон Ел Ей 2017: Lincoln Nautilus заменя остарелия MKX

Автосалон Ел Ей 2017: Lincoln Nautilus заменя остарелия MKX

Макар и да прилича на чисто нов модел, Lincoln Nautilius всъщност до голяма степен се базира на съществуващия до скоро MKX. Проучване на американската марка е показало, че клиентите й предпочитат за имена на модели реални думи, а не буквени съкращение, което е подтикнало маркетинг специалистите да променят коренно названието на големия SUV за неговия

Макар и да прилича на чисто нов модел, Lincoln Nautilius всъщност до голяма степен се базира на съществуващия до скоро MKX. Проучване на американската марка е показало, че клиентите й предпочитат за имена на модели реални думи, а не буквени съкращение, което е подтикнало маркетинг специалистите да променят коренно названието на големия SUV за неговия фейслифт.

Базов мотор за един от любимите всъдеходи на американците ще бъде 2.0 турбо с 245 к.с., а над него ще стои 2.7 V6, познат ни от Mustang и Fusion. Тук мощността вече е 335 к.с., а стандартна кутия и за двата агрегата ще бъде 8-степенен автоматик. На разположение срещу доплащане е и 4х4 система.

Интериорът на модела е почти идентичен с този на отиващия си MKX, като само част от материалите и дизайнерските решения са сменени. На борда вече е инфотейнмънт системата SYNC 3, а срещу доплащане клиентите могат да получат и шофьорска седалка с електрически реглаж с 22 посоки, както и премиум аудио система Revel.

След дебюта си в Лос Анджелис тази седмица, машината ще влезе в продажба през пролетта на 2018 година.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт