728 x 90

Panasonic представя нов концепт в Лас Вегас

    Японската компания Panasonic ще покаже на изложението на битова електроника CES в Лас Вегас нов свой концептуален модел, за който обаче все още няма никаква информация. А съществуването му беше потвърдено, след като колата беше снимана на щанда на Panasonic преди откриването. Предполага се, че става въпрос или за автономен електромобил или пък модел, който

    Японската компания Panasonic ще покаже на изложението на битова електроника CES в Лас Вегас нов свой концептуален модел, за който обаче все още няма никаква информация. А съществуването му беше потвърдено, след като колата беше снимана на щанда на Panasonic преди откриването.

    Предполага се, че става въпрос или за автономен електромобил или пък модел, който ще е платформа за демонстрация на постиженията на компанията в областта на автономните технологии и интериора на автономните автомобили. Миналата година в Лас Вегас Panasonic показа точно такъв концептуален модел.

    Миналата година се появи информация, че японският производител на електроника и батерии ще разработи собствена система за автономно придвижване. През април 2017-а беше основан специален технически център, който да се занимава с тези технологии и специалистите в него създадоха чип, който обработва изображения и данни с ултразвукови датчици. Компанията планира да предложи на пазара системата за автономно придвижване през 2022 година.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт