728 x 90

KIA вади нов Forte седан в Детройт

KIA пусна първи официални скици от следващото поколение Forte седан, който ще направи своя дебют по време на автомобилното изложение в Детройт следващата седмица. Най-лесно визията на модела може да се опише като смален Stinger или поне за подобно нещо загатват изображенията. Откриваме един автомобил със сходни размери спрямо сегашния модел, но с далеч по-динамично

KIA пусна първи официални скици от следващото поколение Forte седан, който ще направи своя дебют по време на автомобилното изложение в Детройт следващата седмица.

Най-лесно визията на модела може да се опише като смален Stinger или поне за подобно нещо загатват изображенията. Откриваме един автомобил със сходни размери спрямо сегашния модел, но с далеч по-динамично излъчване.

Интериорът в известна степен наподобява актуалното поколение Ford Fiesta, основно заради наличието на голям централен дисплей, който излиза извън таблото, а не е вграден в него. Под него се намира контролерът за климатичната система, а интериорната скица загатва и за автоматична скоростна кутия.

Forte ще бъде първият от обновеното компактно семейство на корейския бранд, който ще направи своя дебют. Скоро след него ще видим и хечбека Forte5, както и купето Forte Koup.

 

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт