728 x 90

Нова снимка: Infiniti Q Inspiration Concept отпред

Инфинити публикува снимка и от предната част на прототипа Infiniti Q Inspiration Concept, който е призван да даде представа за външността на бъдещите модели на японската марка – включително флагмански седан. Публичната премиера на автомобила ще се състои следващата седмица на Автосалон Детройт 2018. От компанията поясняват, че прототипът е "първа демонстрация на новия дизайнерски

Инфинити публикува снимка и от предната част на прототипа Infiniti Q Inspiration Concept, който е призван да даде представа за външността на бъдещите модели на японската марка – включително флагмански седан. Публичната премиера на автомобила ще се състои следващата седмица на Автосалон Детройт 2018.

От компанията поясняват, че прототипът е "първа демонстрация на новия дизайнерски езин на бранда". Върху външността на колата е работил Карим Хабиб. Според думите му, новият концепт на Infiniti "пренася традиционната архитектура на седана върху следващото еволюционно стъпало".

Infiniti Q Inspiration Concept има четириврата структура с купеобразен силует и необичайна радиаторна решетка с вертикални ребра. В предната част има също и два големи въздухозаборника за допълнително охлаждане на двигателния отсек.    

Не е изключено прототипът да има активни аеродинамични елементи. По неофициални данни, серийната версия на колата ще получи електромотор или хибридна силова установка.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт