728 x 90

Skoda вади обновена Fabia на салона в Женева

    Skoda обяви официално, че ще покаже обновена версия на компактния си модел Fabia по време на изложението в Женева през март. Анонсът е акомпаниран с първа скица на освежената кола, която разкрива визуални промени в предната й част. Чехите обещават диодна технология както за фаровете, така и за стоповете, което е абсолютна новост за модела.

    Skoda обяви официално, че ще покаже обновена версия на компактния си модел Fabia по време на изложението в Женева през март. Анонсът е акомпаниран с първа скица на освежената кола, която разкрива визуални промени в предната й част.

    Чехите обещават диодна технология както за фаровете, така и за стоповете, което е абсолютна новост за модела. Предвиждат се и нови Simply Clever решения.

    Засега не е ясно какво ще се случи с двигателната гама, но най-вероятно тя ще продължи да се предлага без коренни промени. Турбо моторите може би ще бъдат леко преработени за по-ниски нива на вредни емисии и подобрен раазход на гориво.

    Fabia е един от най-важните модели на фирмата изобщо, като от лансирането на возилото през 1999 година досега са продадени над 4 милиона екземпляра. От последната генерация вече са доставени над половин милион коли.

    Свързани публикации

    Оставете коментар

    Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

    Най-нови

    AUTOCLUB.BG във Facebook

    Facebook Pagelike Widget

    Спорт