728 x 90

Женева 2018: Идва тайнствен концепт на Hyundai

Женева 2018: Идва тайнствен концепт на Hyundai

Hyundai ще покаже тайнствен концепт на изложението в Женева другата седмица, като за него все още се знае твърде малко. Но вече е потвърдено, че това ще е световна премиера на концептуалния автомобил и моделът ще покаже как ще се развива дизайнът на корейците в близко бъдеще. „Новият концепт ще хармонизира ключови елементи от дизайна,

Hyundai ще покаже тайнствен концепт на изложението в Женева другата седмица, като за него все още се знае твърде малко. Но вече е потвърдено, че това ще е световна премиера на концептуалния автомобил и моделът ще покаже как ще се развива дизайнът на корейците в близко бъдеще.

„Новият концепт ще хармонизира ключови елементи от дизайна, пропорции, архитектура, стилистика и технологии”, се казва в информацията на Hyundai за предстоящата премиера.

Това ще е вторият пореден концепт, който корейската марка ще представи в Женева в рамките на две години. Миналата година там дебютира FE Fuel Cell (на снимката), който послужи като основа за създаването на SUV модела Nexo. Все още обаче не може да се каже дали новият концепт ще е SUV или друг тип автомобил.

Заедно с него компанията ще покаже и електрическата версия на Kona с пробег от 469 километра с едно зареждане на батериите. Естествено, на щанда на корейците ще присъства и Nexo.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт