728 x 90

Женева 2018: Световна премиера на Sin S1

Женева 2018: Световна премиера на Sin S1

Българската компания Sin Cars ще представи още един свой модел на предстоящия автомобилен салон в Женева, като това ще е световна премиера за напълно новия S1. Според компанията, създадена от Росен Даскалов, S1 е революционен и многофункционален автомобил, който ще има състезателна и улична версия и ще може да бъде персонално проектиран от бъдещия си

Българската компания Sin Cars ще представи още един свой модел на предстоящия автомобилен салон в Женева, като това ще е световна премиера за напълно новия S1.

Според компанията, създадена от Росен Даскалов, S1 е революционен и многофункционален автомобил, който ще има състезателна и улична версия и ще може да бъде персонално проектиран от бъдещия си собственик.

„Започвайки с избора на шаси, новият автомобил може да бъде проектиран, както като открит кабриолет, така и като напълно оборудвано затворено купе с климатик, електрически прозорци и изискан интериор, който да отговаря и на най-взискателните водачи. Вие решавате какви да бъдат характеристиките на колата, нивото на комфорт и стила на екстериора. Също така можете да избирате между три типа задвижване на Вашия S1 – двигател с вътрешно горене, задвижване с Plug-in хибридна система или може да имате напълно електрически автомобил – Вие решавате!”, се казва в представянето на S1 преди началото на салона в Женева.

Премиерата на Sin S1 ще е на 6 март в 15,45 часа, зала 5, щанд 5041 в „Палекспо” в Женева.

Освен това, Sin Cars ще покаже в Женева и хибридната версия на R1 550, който може да измине 60 километра само на ток при максимална скорост 100 км/ч.

През 2017 година Sin Cars постигна редица победи в европейските GT4 серии, както и пистовия шампионат на Pirelli в Северна Америка със състезателния R1 GT4, който е в основата на „серийния” R1 550.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт