728 x 90

Daimler показа новото Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe (видео)

Daimler показа новото Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe (видео)

Световната премиера на новото четириврато купе Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe е насрочена за обедните часове на 6 март по време на започващия авторитетен Автосалон Женева 2018. Даймлер вече разпространи две официални изображения и видео тийзър от колата. Други подробности за четиривратия спортен автомобил от Mercedes-AMG няма. Засега може да се види, че моделът разполага със

Световната премиера на новото четириврато купе Mercedes-AMG GT 4-Door Coupe е насрочена за обедните часове на 6 март по време на започващия авторитетен Автосалон Женева 2018. Даймлер вече разпространи две официални изображения и видео тийзър от колата.

Други подробности за четиривратия спортен автомобил от Mercedes-AMG няма. Засега може да се види, че моделът разполага със светодиодна оптика и функционални дифузьори на задната броня.

Експерти предполагат, че новата спортна кола ще получи AMG V8 двигател с работен обем 4,0 литра и максимална мощност до 600 конски сили. По-късно се очаква появата на хибридна модификация със суиарна мощност 800 "коня".

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт