728 x 90

Ford пусна Mustang Bullitt и в Европа

Ford пусна Mustang Bullitt и в Европа

По време на изложението в Женева, Ford обяви официално, че ще продава спортния модел Mustang Bullitt и на европейския континент. Базираният на версия GT модел използва 5.0-литров V8 двигател, който развива мощност от 457 к.с. В САЩ, този двигател е малко по-мощен – пикът е 475 к.с. Визуално возилото се различава от стандартния GT по

По време на изложението в Женева, Ford обяви официално, че ще продава спортния модел Mustang Bullitt и на европейския континент. Базираният на версия GT модел използва 5.0-литров V8 двигател, който развива мощност от 457 к.с. В САЩ, този двигател е малко по-мощен – пикът е 475 к.с.

Визуално возилото се различава от стандартния GT по новата предна решетка и различната форма на радиаторната решетка. Допълнителни хромирани акценти и 19-цолови колела също са част от оборудването.

В интериора лимитираната серия получава премиум аудио система Bang and Olufsen с мощност от 1000 вата, както и 12-инчов дигитален дисплей пред шофьора. Също така, налице са и нови спортни седали, както и специален скоростен лост с по-къс ход.

Производството на европейската версия Mustang Bullitt започва през юни месец тази година, а първите доставки ще станат факт по-късно през лятото.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт