728 x 90

Женева 2018: Модулният Sin S1 позволява да си избирате различна каросерия

Българската компания Sin Cars представи новия си модел S1 – модулен спортен автомобил, който позволява използването на различни каросерии, както и промяна на конфигурацията му в зависимост от това дали искате да го карате на писта или по обикновени пътища. Sin S1 е изграден върху тръбно шаси, към което се прикрепят всички останали компоненти и

Българската компания Sin Cars представи новия си модел S1 – модулен спортен автомобил, който позволява използването на различни каросерии, както и промяна на конфигурацията му в зависимост от това дали искате да го карате на писта или по обикновени пътища.

Sin S1 е изграден върху тръбно шаси, към което се прикрепят всички останали компоненти и каросерията. А специално за пистовия вариант може да се избира между версия купе или открит кокпит.

Sin S1 ще се предлага в три варианта на задвижване – с бензинов двигател, като хибрид или електромотор. Двигателите с вътрешно горене са с обем 2 и 3,5 литра и мощност 255 и 365 конски сили.

Хибридната система е съставена от 2-литров турбо двигател и електромотор с мощност 120 конски сили, като тук влиза и блок батерии с капацитет 64 киловатчаса. Общата мощност на хибридната система е до 450 конски сили.

Производството на Sin S1 стартира догодина, а базовата цена на новия модел на компанията на Росен Даскалов е 49 900 долара.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт