728 x 90

Ню Йорк 2018: VW анонсира премиера за 5-местния SUV Atlas

Ню Йорк 2018: VW анонсира премиера за 5-местния SUV Atlas

Фолксваген публикува първи тийзър от новата версия на големия кросоувър Atlas. На някои пазари той е известен под името Volkswagen Teramont. За разлика от стандартната версия VW Atlas ще получи само пет места и ще отстъпи в габаритите си. Официалната премиера на кросоувъра е насрочена за 28 март в рамките на Автосалон Ню Йорк 2018.

Фолксваген публикува първи тийзър от новата версия на големия кросоувър Atlas. На някои пазари той е известен под името Volkswagen Teramont. За разлика от стандартната версия VW Atlas ще получи само пет места и ще отстъпи в габаритите си.

Официалната премиера на кросоувъра е насрочена за 28 март в рамките на Автосалон Ню Йорк 2018. Производството на машината ще бъде организирано в завода в Чатануга, Тенеси. За целта в предприятието вече са инвестирани $340 милиона.

Новият VW Atlas ще бъде построен върху базата на платформа MQB. Технически характеристики все още не се разкриват, а специалисти очакват в моторната гама да влязат двигатели от предишния седемместен вариант на колата.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт