728 x 90

Live видео: Премиерата на новия Volkswagen Touareg

На 23 март в 11 часа сутринта бълг. време ще може да проследите на живо премиерата на изцало новото поколение на Volkswagen Touareg, която ще се състои в Пекин. Volkswagen изпробва новия Touareg по целия свят, както в Южна Африка. Заключителните тестове на кросувъра са били в района на Сарагоса. Общо германският SUV е подложен

На 23 март в 11 часа сутринта бълг. време ще може да проследите на живо премиерата на изцало новото поколение на Volkswagen Touareg, която ще се състои в Пекин.

Volkswagen изпробва новия Touareg по целия свят, както в Южна Африка. Заключителните тестове на кросувъра са били в района на Сарагоса. Общо германският SUV е подложен на каране на повече от 3 милиона километра в най-различни климатични условия.

Според германците новият Туарег се отличава със забележителен комфорт за всеки тип пътна настилка благодарение на широкия спектър от настройки на окачването. Активните стабилизатори отпред и отзад ограничават накланянето на купето почти до нулата. За първи път Touareg е оборудван и с кормилно управление на задните колела. При високи скорости това осигурява повече динамика на завиване и допълнителна стабилност, а при ниски прави маневрирането по-лесно. Сега радиусът на завиване е 11,13 м срещу 12,20 м за предишния Touareg.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт