728 x 90

Ню Йорк 2018: Nissan анонсира премиера за седан с автопилот

Ню Йорк 2018: Nissan анонсира премиера за седан с автопилот

Нисан ще представи на 28 март в рамките на Автосалон Ню Йорк 2018 седана Altima от следващо поколение, който ще получи система за полуавтоматично управление ProPILOT Assist. Фирмената технология в момента се монтира в кросоувъра Nissan Rogue / X-Trail и елмобила Nissan Leaf. Електрониката е способна самостоятелно да държи автомобила в платното за движение, да

Нисан ще представи на 28 март в рамките на Автосалон Ню Йорк 2018 седана Altima от следващо поколение, който ще получи система за полуавтоматично управление ProPILOT Assist. Фирмената технология в момента се монтира в кросоувъра Nissan Rogue / X-Trail и елмобила Nissan Leaf.

Електрониката е способна самостоятелно да държи автомобила в платното за движение, да контролира руля и педалите за газта и спирачката. При това шофьорът през цялото време е длъжен да държи ръцете си на волана. Съдейки по разпространения по-рано дизайнерски скеч, новият седан Nissan Altima ще бъде изпълнен в стила на прототипа Vmotion 2.0 Concept представен на Автосалон Детройт 2017.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт