728 x 90

BMW пропуска Автосалон Детройт 2019

BMW пропуска Автосалон Детройт 2019

Автосалон Детройт 2019 може да претърпи съкрушителен удар, след като един от най-крупните автомобилни производители от Европа BMW няма да експонира своя продукция. Това съобщение идва около месец, след като това направи още един немски автогигант – Mercedes-Benz. "BMW Group реши да излезе от Северноамериканския международен автосалон в Детройт. Това решение беше прието, след като

Автосалон Детройт 2019 може да претърпи съкрушителен удар, след като един от най-крупните автомобилни производители от Европа BMW няма да експонира своя продукция. Това съобщение идва около месец, след като това направи още един немски автогигант – Mercedes-Benz.

"BMW Group реши да излезе от Северноамериканския международен автосалон в Детройт. Това решение беше прието, след като постоянно проучавахме нашето присъствие на търговски изложения и други мероприятия, като едновременно с това изучавахме алтернативните платформи и формати. Общата ни цел е да съобщаваме нашите идеи и планове относно бъдещата мобилност по най-добър начин и да постигнем максимално възможна видимост за нашите продукти, технологии и иновации", – казва автопроизводителят в изявление пред Automotive News.

Неотдавна Detroit Aito Show преживя голяма криза. Времето на неговото провеждане го поставя в пряка конкуренция с изложбата за потребителска електроника Consumer Electronics Show, която почти се дублира във времето в началото на годината. Организаторите на шоуто в Детройт разглеждат възможността за провеждането на мероприятието през октомври. Но тогава възниква нов проблем – есенните изложения в Париж и Франкфурт се редуват през година, а през ноември се провежда и Los Angeles Auto Show.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт