728 x 90

Nissan пропуска изложението в Париж тази година

Nissan пропуска изложението в Париж тази година

Nissan най-вероятно ще пропусне визитата на тазгодишния салон в Париж през есента. Причината за това е, че японците нямат какво да покажат на публиката, тъй като графикът им за излизане на нови модели не съвпада с този на салона. Информацията все още не е официално потвърдена, но се смята за почти сигурна. В Женева по-рано

Nissan най-вероятно ще пропусне визитата на тазгодишния салон в Париж през есента. Причината за това е, че японците нямат какво да покажат на публиката, тъй като графикът им за излизане на нови модели не съвпада с този на салона.

Информацията все още не е официално потвърдена, но се смята за почти сигурна. В Женева по-рано тази година марката показа доста важни модели, а сега тенденцията продължава и по време на изложението в Ню Йорк, където видяхме новата Altima.

Смята се, че Nissan няма да бъде единственият голям производител, който ще отсъства от парижкия салон. Освен него, във френската столица няма да видим още Ford, Мазда и Волво.

Салонът в Париж се провежда веднъж на две години, като се редува с този във Франкфурт. През 2016 г. на събитието не присъстваха марки като Aston Martin, Bentley, Ford, Lamborghini, Subaru и Volvo.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт