728 x 90

Tourist Auto Show Варна 2018: 4 предложения от Opel

Опел ще участва на изложение Tourist Auto Show 2018 от 26 до 29 април във Варна с четири автомобила. Това са моделите Astra, Insignia, Granland X и Mokka X, представени от "Булвария Варна". Актуалното поколение на Astra е нещо повече от нов флагман на Opel в компактния клас. То е шедьовър на германските технологии и

Опел ще участва на изложение Tourist Auto Show 2018 от 26 до 29 април във Варна с четири автомобила. Това са моделите Astra, Insignia, Granland X и Mokka X, представени от "Булвария Варна".

Актуалното поколение на Astra е нещо повече от нов флагман на Opel в компактния клас. То е шедьовър на германските технологии и пример за ярък емблематичен дизайн. Opel Astra съчетава възможности и удобства от престижния клас с динамично поведение на пътя и уникална комуникационна свързаност. Това е истински нов еталон в компактния клас.

Новото поколение Insignia е еталон за германско инженерно изкуство. Предлага изобилие от място за пътници и багаж с всякакви размери. Изключителният простор на задния ред седалки и в багажното пространство превръщат всяко пътуване в удоволствие за шофьора и неговите спътници.

Въпреки простора в областта на краката на пътниците отзад, версията Grand Sport предлага и багажен обем от 490 литра, който може да се разшири до 1450 литра при сгъване на трите задни седалки. Моделът е с великолепна видимост и безопасност.

Има удобни дълги светлини с обхват до 400 метра без опасност от заслепяване. Също така система OnStar, която позволява обаждане към спешна помощ при инцидент, търсене на свободни места за паркиране и хотелски резервации докато пътувате.

Mokka X, както подсказва и името, предоставя екстра безопасност, екстра свързаност и екстра SUV усещане с висока позиция на седалките и отлична видимост във всички посоки. На магистралата, в градския център или извън пътя – с новата Mokka X революционните новости и възможностите на първокласните SUV модели вече са на ваше разположение

Opel Grandland X е вълнуващ SUV, който грабва окото с отчетливо изрязаните си линии, мускулестата си фигура и атлетичен нрав. Разполага с 2.0-литров двигател и 8-степенна автоматична скоростна кутия.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт