728 x 90

Пекин 2018: MG анонсира нов кросоувър – X-Motion

Пекин 2018: MG анонсира нов кросоувър – X-Motion

На Автосалон Пекин 2018 в края на месеца британско-китайската компания MG, влизаща в състава на концерна SAIC, ще покаже нов кросоувър. Тази седмица вече бяха публикувани първи тийзърни изображения на прототипа. Серийната версия на колата ще се появи в продажба на пазара в Китай още следващата година. В моделната гама на бранда машината ще заеме

На Автосалон Пекин 2018 в края на месеца британско-китайската компания MG, влизаща в състава на концерна SAIC, ще покаже нов кросоувър. Тази седмица вече бяха публикувани първи тийзърни изображения на прототипа.

Серийната версия на колата ще се появи в продажба на пазара в Китай още следващата година. В моделната гама на бранда машината ще заеме място малко по-високо от GS.

Съдейки по изображенията, кросоувърът ще бъде изпълнен в стила на новия фирмен дизайн на марката, който за пръв път беше демонстриран с електрическия прототип E-Motion. Според Autocar, MG X-Motion ще бъде построен върху базата на модела Roewe RX8 и 2.0-литров бензинов двигател с турбо и мощност 225 к.с. В плановете са електрическа версия и хибридна модификация.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт