728 x 90

Пекин 2018: Mercedes-Maybach представя концептуален SUV

Пекин 2018: Mercedes-Maybach представя концептуален SUV

Mercedes-Maybach планира да представи на салона в Пекин концептуален SUV, който трябва да покаже, че „ексклузивните страни на луксозните лимузини и SUV моделите могат да бъдат комбинирани”. Такова е мнението на маркетинг отдела на подмарката, като засега е публикувана една снимка – на интериора на концептуалния модел. Както и кратко видео в Twitter, в което

Mercedes-Maybach планира да представи на салона в Пекин концептуален SUV, който трябва да покаже, че „ексклузивните страни на луксозните лимузини и SUV моделите могат да бъдат комбинирани”. Такова е мнението на маркетинг отдела на подмарката, като засега е публикувана една снимка – на интериора на концептуалния модел. Както и кратко видео в Twitter, в което от Mercedes обещават, че новата кола ще е най-високо ниво в лукса.

От няколко години насам постоянно се спекулира по темата, че Mercedes-Maybach готви луксозен SUV, докато накрая това беше потвърдено. Дори миналата година босът на Mercedes доктор Дитер Цетче обясни, че му се иска да каже на медиите, че ще има такъв модел, но няма да коментира темата.

Предполага се, че лансирането на новия модел ще постави основата за създаване на гама на Maybach, която да включва модели, по-различни от тези на Mercedes, а не базирани на колите на основната марка. По такъв път вече тръгна спортната и тунинг дивизия AMG и това решение се оказа правилно.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт