728 x 90

Пекин 2018: Холограма на мацка управлява електрическата джипка на Great Wall

На Автосалон Пекин 2018 дебют прави марката Wey – суббранд китайския автомобилен производител Great Wall за елмобили. Първият представител на новото подразделение е електрическият кросоувър Wey-X. Любопитна част от този прототип представлява холографския асистент – по-точно "асистентка". Мултимедийната система на електрическата джипка проектира холограма на 25-годишно момиче с европейска външност, която може да управлява някои

На Автосалон Пекин 2018 дебют прави марката Wey – суббранд китайския автомобилен производител Great Wall за елмобили. Първият представител на новото подразделение е електрическият кросоувър Wey-X.

Любопитна част от този прототип представлява холографския асистент – по-точно "асистентка". Мултимедийната система на електрическата джипка проектира холограма на 25-годишно момиче с европейска външност, която може да управлява някои функции на елмобила по желание на шофьора.

Холографското изображение ще включва фаровете, ще сърфира в интернет и ще регулира силата на звука от аудио системата. Инфотейнмънт ситемата може дори да разпонава лицето на водача. А по-последна мода екологичната джипка ще може се свързва с домакинската електрческа мрежа и да споделя излишъка от еленергия.

Снимки: carnewschina.com

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт