728 x 90

Volkswagen май ще се откаже от изложението в Париж тази година

Volkswagen май ще се откаже от изложението в Париж тази година

По неофициална информация, Volkswagen няма да участва в тазгодишното изложение в Париж през есента. Това съобщава френското издание AutoActu, позовавайки се на изказване на местното подразделение на марката. Немците са взели решението да покажат предстоящите си нови продукти по време на специални събития, а не в рамките на салон. Така, очакваният скоро T-Cross малък кросоувър

По неофициална информация, Volkswagen няма да участва в тазгодишното изложение в Париж през есента. Това съобщава френското издание AutoActu, позовавайки се на изказване на местното подразделение на марката.

Немците са взели решението да покажат предстоящите си нови продукти по време на специални събития, а не в рамките на салон. Така, очакваният скоро T-Cross малък кросоувър най-вероятно ще се появи през есента, но на отделна церемония извън изложението в Париж.

За разлика от VW, останалите основни брандове на VAG, Audi, Porsche, SEAT и Skoda, ще бъдат в Париж и ще направят своите премиери за Европа. Все още не се знае дали Bugatti и Bentley ще се присъединят към тях.

Volkswagen се присъединява към Ford, Infiniti, Mazda, Mitsubishi, Nissan, Opel и Volvo, които вече обявиха, че няма да участват на изложението в Париж тази година.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт