728 x 90

Infiniti анонсира премиера на нов елмобил

Инфинити публикува първи тийзър-изображения от нов елмобил. Премиерата на екологичното возило ще се състои на 23 август по време на тузарското изложение "Конкурс за елегантност" в Пебъл Бийч. Електрическият роудстър ще получи контурите на концепта Prototype 9, който е изпълнен в стила на състезателните автомобили преди средата на миналия век. Очаква се елмобилът да има

Инфинити публикува първи тийзър-изображения от нов елмобил. Премиерата на екологичното возило ще се състои на 23 август по време на тузарското изложение "Конкурс за елегантност" в Пебъл Бийч.

Електрическият роудстър ще получи контурите на концепта Prototype 9, който е изпълнен в стила на състезателните автомобили преди средата на миналия век. Очаква се елмобилът да има футуристичен дизайн, а от компанията заявиха, че той ще послужи за демонстрация на развитието на бранда.

Infiniti ще започне серийно производство на автомобили с електрифицирани силови агрегати от 2021 година. Редица дизайнерски решения за новите машини ще бъдат взимствани от концепта Q Inspiration, който беше представен на автосалона в Детройт.

Свързани публикации

Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителни полета са маркирани с *

Най-нови

AUTOCLUB.BG във Facebook

Facebook Pagelike Widget

Спорт